Home » Main » De beste films om te kijken in een weekend!

De beste films om te kijken in een weekend!

Trouwfilms

Voor iedereen die zich ooit een prinses in een toren heeft gevoeld, is The Princess Bride iets voor jou. Dit verhaal over een man die verliefd wordt op een prinses die beloofd is aan een andere man, is een van de meest geliefde en iconische verhalen aller tijden. Het volgt een man genaamd Wesley terwijl hij reist met een zieke en oudere vrouw genaamd Claudia, wiens zoon is ontvoerd door piraten. Maar tegelijkertijd is Wesley op zoek naar antwoorden over zijn eigen leven en het mysterie van zijn verleden. Hij ontmoet een mysterieuze en charmante vrouw genaamd Inigo Montoya, die hem een verhaal vertelt over een prinses genaamd Buttercup die beloofd was aan een andere man. The Princess Bride is een liefdesverhaal, een komedie, een fantasie en een klassiek verhaal dat je je als een prinses zal laten voelen, wie je ook bent. Hier zijn er nog meer leuke trouwfilms te vinden.

Legend

Als je ooit naar een van de Fast and the Furious films hebt gekeken en je afvroeg waar het verhaal vandaan kwam, zou Legend het antwoord kunnen zijn. Het verhaal van deze film is gebaseerd op het echte leven van autoracers en dragracer, Terry en Lynn Emmerich. Zij werden een van de meest succesvolle en controversiële professionele dragrace teams in de Amerikaanse geschiedenis. Deze film is een drama dat een auto race verhaal volgt. Het vertelt het verhaal van twee mensen wier zoektocht naar roem hen meeneemt van hun huis in Los Feliz, Californië naar de internationale dragrace scene. De Emmerichs waren berucht om het feit dat ze hun overwinningen vierden door hun auto's in brand te steken, wat een van de redenen is waarom ze van zoveel race-evenementen werden geweerd. Deze film geeft een vrij nauwkeurig beeld van het echte dragracen en de mensen die eraan deelnemen.

A Christmas Prince

Dit is de film waarin we allemaal onze handen op ons hart leggen en de Kerstman vertellen dat we echte liefde willen. A Christmas Prince is een verhaal over een verlegen en onhandige jonge man die wordt gekozen om voor één dag een prins te zijn om het leven van een mooi meisje te redden. Hoewel het verhaal klinkt alsof het een beetje een cheesy fantasie is, komt het eigenlijk uit een lijn van waargebeurde verhalen die gebaseerd zijn op het werk van Charles Schulz, de schepper van de Peanuts strip. A Christmas Prince is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van prins Harry. Hij werd gekozen als een persoon wiens leven in gevaar was en gered moest worden. Het verhaal van deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Charles Schulz, de schepper van de Peanuts strip.