Home » Main » Marketing van uw producten en diensten

Marketing van uw producten en diensten

 Promotiefilm maken

De marketing van uw producten en diensten is een essentieel onderdeel van elk bedrijf. Het is zelfs essentieel om aan uw klanten de kenmerken en voordelen van uw producten en diensten over te brengen. Er zijn vele marketing benaderingen die u kunt nemen, afhankelijk van wat uw bedrijf is alles over.

Hier zijn enkele marketingtechnieken die u misschien wilt proberen. Natuurlijk moet u altijd onthouden dat een van de beste marketing methoden is om creatief te zijn en om in contact te zijn met alle belangrijke marketing media.

Een van de marketingtechnieken die u kunt gebruiken om reclame te maken voor uw producten en diensten is het opnemen van een promotievideo. In een guerrillamarketingstrategie wordt deze gebruikt om de aandacht van mensen te trekken. De tijdsduur van de video moet overeenkomen met de lengte van de advertentie die u wilt gebruiken. Bijvoorbeeld een advertentie voor een haar product kan worden gemaakt een minuut lang, terwijl een advertentie voor een duurder product kan worden gemaakt een paar minuten.

Uw crew moet weten dat wat u van plan bent te doen in de video is de sleutel tot het krijgen van de aandacht van de mensen die je wilt aantrekken. Ze moeten zich ook bewust zijn van alle dingen die mis kunnen gaan, maar ook van de dingen die goed kunnen gaan. Sommige van de potentiële problemen en kwesties die u wilt overwegen zijn van het schoonmaken van de lens, het heldere glas, de technologie van de camera en de montage van de video. Veel van deze dingen kunnen worden uitgewisseld, maar men moet de planning voor de marketing video af te ronden om eventuele problemen te voorkomen.

Post-productie

Zodra de marketing video is gemaakt is het belangrijk om het te posten op de belangrijkste sociale netwerksites zoals YouTube en Facebook. De volgende fase is om te beslissen of u de video op uw eigen website gaat verspreiden of dat u er gewoon een link naar gaat plaatsen vanaf uw andere websites. Dit kan een lastige beslissing zijn, want a.net werkt prima voor een video op uw site, maar uw klanten zouden er uiteindelijk achter komen en als ze een video op een andere site zien, zijn ze misschien niet al te blij. De beste manier om dit probleem tegen te gaan is om de marketingvideo op YouTube te verspreiden met een link ernaartoe.

Door de sociale aard van het netwerk lijkt dit de enige kracht te zijn die sociale netwerksites zoals YouTube en Facebook lijken te missen.

lish

Deze marketingtechniek lijkt een mengeling te zijn van SEO (search engine optimization) en affiliate marketing.

assetic

Deze marketingtechniek, die door een aantal bedrijven, waaronder HP, is ontwikkeld, is het ontwikkelen van interne merkverdedigers die helpen verkeer naar de onlinesites van het bedrijf te leiden.

zoekmachine optimalisatie

Dit is het proces van het optimaliseren van de sites (yahoo.com, Google, yahoo.co.uk enz.) die door de gebruikers worden gebruikt om producten en diensten te vinden die beschikbaar zijn voor aankoop. Veel e-commerce-sites verkopen bijvoorbeeld producten door ze op hun startpagina's te tonen. Dit kan worden beschouwd als een toepassing van zoekmachineoptimalisatie.

fulfillment

Dit is het proces waarbij verkeer naar een bepaald product of een bepaalde dienst wordt geleid door het te promoten met alle beschikbare middelen (vertising, promotie, enz.). U zou zich op één aspect van het product kunnen concentreren en andere mensen ertoe kunnen aanzetten om er een link naar te leggen.

Mond-tot-mondreclame

Dit is vergelijkbaar met PR. Het gaat om het aanbevelen van producten of diensten aan mensen op een manier die doet vermoeden dat zij deze nodig hebben. Een verkoper kan bijvoorbeeld een product aanbevelen aan een klant die op zoek is naar een nieuwe laptop. Deze aanbeveling wordt een lead genoemd. U zou de lead willen vragen welke aspecten van het product hij graag had gezien om zo een beslissing te genereren over welk product hij zou hebben gekocht. Dit staat bekend als segmenteren. Het zoeken naar leads kan erg moeilijk zijn als de juiste leads niet bekend zijn bij het publiek.

segmentmarketing

Bij segmentmarketing gaat het om marketing voor een bepaalde groep mensen in plaats van voor een individu. Over het algemeen wordt een groep geïdentificeerd aan de hand van kenmerken zoals leeftijd, geslacht, interesses, opleiding en inkomen. Hierdoor kan een gerichte groep consumenten ontstaan die met succes kan worden benaderd voor een product. Deze vorm van marketing wordt "scharnierende" marketing genoemd.

Deze vorm van marketing kan zeer waardevol zijn voor een bedrijf, omdat het kan helpen een positieve bekrachtiging tot stand te brengen. Dit wordt in de marketingwereld ook wel "eieren gooien" genoemd. Als er negatieve publiciteit wordt gegeven over de reden waarom een produkt of dienst niet verkoopt, kan de marketing voor dat produkt of die dienst ineffectief zijn.

Een van de problemen met de marketing van producten is dat er steeds minder of helemaal geen inatoriële contacten zijn. Organisaties worden steeds meer computervaardig, zoals Able Enterprises Inc., die de documentatie van de eiergooitechniek in handen heeft, nog maar zelden de moeite neemt een secretaresse in dienst te nemen die verstand heeft van die techniek. In de toekomst zal de ontwikkeling van de werkgelegenheid bij IronPittman meer in handen zijn van grote bedrijven die zich wellicht een secretaresse met een eiergooi-achtergrond kunnen veroorloven.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)