Home » Main » Professional Photography

Professional Photography

fotograferen met dslr camera - foto's  stockfoto's en -beelden

Professionele fotografie is een prachtig en trendy bedrijf dat steeds populairder wordt omdat mensen kwaliteitsfoto's nodig hebben om hun projecten af ​​te ronden en ze ook online te plaatsen. Het nadeel is dat wanneer je een fotograaf probeert te vinden, je vaak merkt dat de meeste prijzen schandalig zijn: tot $ 200/uur! Om deze reden is het bijna gegarandeerd dat je een fotograaf kunt vinden die redelijk te krijgen is!

De kans is groot dat u het volgende nodig heeft:

* Vaardigheid – goede foto's maken is essentieel. Hoewel het niet veel zin heeft om mensen te fotograferen bij een kunstopening, is het toch een wetenschappelijk proces dat je moet volgen, dus je hebt een goede fotografische techniek nodig.

* Stijl – Stilstaande foto's maken is geweldig, maar je moet wel de juiste stemming kunnen instellen. Bij een softbalwedstrijd moet je bijvoorbeeld in zwart-wit zijn uitgedost, of bij een kerstbijeenkomst moet je een podium of decor van de HolidayActs 'Candlelight' verlichten. Je moet in staat zijn om foto's te maken die ervoor zorgen dat de fotograaf eruitziet in zijn of haar make-up – ala fotografeerbaar.

* Uitrusting – Een goede digitale camera is een must, of u nu foto's maakt op het digitale formaat, fotocamera's of filmscanners met grote capaciteit. Of de foto's nu oudere amateurfoto's zijn, of de nieuwste professionele foto's, je zult bereid moeten zijn om in wat lichtapparatuur te investeren.

* Mensen -Hoewel het bedrijf beweert dat het voortdurend mensen rekruteert, kan ik je vertellen dat als je niemand binnen het bedrijf kent, het zeer onwaarschijnlijk is dat je voor de baan wordt voorgedragen. De reden is dat het selectieproces zeer snel en grondig wordt uitgevoerd en een volledige achtergrondcontrole omvat, inclusief uw sofinummer. Alle foto's die van jou zijn genomen in een nachtclub, of op een privéfeestje waar je je lichaam kunt laten zien, zullen vrijwel zeker in het publieke domein zijn.

* Vaardigheid -Omdat Private Eye-licenties zo sociaal beperkend zijn, moet u ook uw ware identiteit kunnen verbergen, zelfs als u dat zou willen. Bij professionele fotografie zijn vaak lange uren, en veel fotografen zijn afhankelijk van de losse wetten van het VK om hen te vertellen wanneer ze hun foto's moeten maken. Overdag maak je foto's van wat er om je heen gebeurt, en 's nachts maak je misschien foto's die kunnen worden aangezien voor echte foto's. stiekeme klootzakken!

* naïviteit – iedereen kan zich voordoen als detective

* slimheid – het heeft geen zin om je voor te doen als iemand die je niet bent!

* verschillende meningen/verdachten – aangezien elke detective anders is, moet je kunnen schakelen tussen het uitbeelden van de kenmerkende slimme detective en de meer normale detective

* verschillende budgetten – als je onderzoek doet voor een reality-tv-show, moet je misschien overschakelen naar een extravaganter budget om de realistische look te bereiken

* de mogelijkheid om in het buitenland te werken

* als je al een fotografieprofessional bent, kun je misschien een baan krijgen op een toplocatie of met een kleiner budget werken bij lokale klanten

Het belangrijkste om te onthouden is:

'Ik ben rechercheur, ik stem er niet mee in om door autoriteit te worden gekocht!